Het is lang geleden dat we een feestje hebben gehad in Smallingerland. Ook artiesten hunkeren zo ondertussen behoorlijk naar applaus. 

Dit gegeven zetten Geert Jan Kroes en Peter Westerhof aan het denken. Wat is er mogelijk met de regels die er nu liggen? Hoe kunnen we binnen die kaders iets organiseren waar veel mensen plezier van kunnen hebben? Normaal komt het publiek naar het podium. Wat als we dit nu omdraaien?

Vanuit dit perspectief is het geslaagd een verantwoorde avond muziek met verschillende artiesten te organiseren.

Het publiek neemt plaats aan de Noordzijde van de Drachtstervaart. Het sk├╗tsje ‘De Jonge Trijntje‘ dient als podium en wordt van de vaste brug in De Oude Nering naar de ophaalbrug heen en weer geboomd. Er treden vijf artiesten op.

ArtiestTijdStijl
Beschikbare plaatsen
Jorrit Westerhof17:30 - 18:00Ambient
212
Jack Bottleneck18:30 - 19:00Americana Blues
180
Yung Flippy19:30 - 20:00Urban HipHop
191
Gurbe Douwstra20:30 - 21:00Fryske Troubadour
151
Iris Kroes21:30 - 22:00Zangeres
157

Het half uur tussen de optredens is voor het ombouwen van het podium en het wisselen van het publiek.

Uiteraard moet de organisatie zich aan de dan heersende regels houden. Reserveren is daarom noodzakelijk. Er zijn per optreden 250 plekken beschikbaar. Het invullen van een Covid-19 check (en we zijn ons er van bewust dat dit een momentopname is) is verplicht. Uw gegevens worden bewaard tot 14 dagen na het evenement en vervolgens vernietigd. Alleen in het geval van Covid-19 gevallen onder het publiek in de dagen na het evenement behouden we ons het recht voor om contactgegevens met de GGD te delen.